Undertrykkelse og diskrimination er nu blevet en del af Enhedslistens officielle program - der er nu fri mulighed...

Undertrykkelse og diskrimination er nu blevet en del af Enhedslistens officielle program - der er nu fri mulighed for at undertrykke mænd - fordi dét har kvinder tilsyneladende behov for og ret til at gøre i vores moderne samfund.

Lole Møller: "Det her er simpelthen en markering af, at vi vil have kvinderne i front"

Det er blevet så syg en kultur, at kvinder nu selv opfatter sig selv som kroniske ofre, der ikke kan begå sig uden særlige fordele, der skal opnås ved undertrykkelse af mænd. Og de har sikkert støtte af en del medynkende og offerskabende mænd...
https://www.dr.dk/nyheder/politik/enhedslisten-dropper-maend-som-talere-og-dirigenter-kvinder-skal-have-et-spark-i

Kommentarer

Jannik Lindquist sagde…
Oh, dear. Jeg har støttet EL i tykt og tyndt i siden de blev dannet, men de har tabt mig totalt med deres udenrigspolitik (Libyen, Syrien) og nu dette
Mads Hansen det er bare et rigtig usundt signal at sende... Rabiate feminister har længe kørt en hade kampagne mod mænd og den skal vi ikke lefle for på denne måde.
Rune M sagde…
Det er lidt komisk at det ellers traditionelt rimeligt anti-amerikanske EL på denne måde gør tiltag til at tage en af de usleste regressive trends fra USA til sig i en helt central position på årsmødet - "the progressive stack". Dette er selvfølgelig kun kønsdelen(heh) af programmet, men ideen er den samme om at "omvendt diskriminere" talere til diverse arrangementer. Man tror at man kan bekæmpe urefærdighed med mere uretfærdighed og dertil har man totalt mistet grebet om at identificere uretfærdighed såvel som proportionsfornemmelsen af forholdene her i landet i forhold til andre steder i verden..Lad os endelig bruge årsmødet som platform for at kæmpe for drikkevandskvaliteten i Køge i forhold til Kolding - suk. EL jeg kan ikke stemme på jer hvis I ikke magter endog den simpleste prioritering af hvad der er vigtigt..

Populære opslag fra denne blog