Jyllands Posten skriver om hvordan firmaet bag driver sex/dating sites med falske kvindelige profiler, så der er...

Jyllands Posten skriver om hvordan firmaet bag driver sex/dating sites med falske kvindelige profiler, så der er noget til alle søgende mænd, der vil betale...

Desværre falske profiler, falske håb og rent bedrageri... og gode penge til folk der vil chatte hjemmefra...

Firmaet bag er Data Entry (data-entry.dk) som rekrutterer medarbejdere til deres svindelnummer på fx Jobindex.

Artikel desværre bag en paywall:
https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE9277487/maendene-er-desperate-og-de-er-helt-aerligt-ogsaa-lidt-for-dumme/
https://www.youtube.com/watch?v=vHjFtUjpZ-U&feature=player_embedded

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Værre end prostitution - dér får man i det mindste det navn betaler for!
Det er sgu rimelig kynisk.

Gad vide, hvorfor de ikke gør det samme rettet imod kvinder, egentlig?
Povl Kvols sagde…
Der er nogle meget udtalte mønstre, fordelt på mænd og kvinder på dating sites. Kvinder får henvendelser, mænd skal lave henvendelser. Kvinder får ofte rigtig, rigtig mange henvendelser, og mænd skal tilsvarende skrive rigtig, rigtig mange henvendelser. Det er ikke unormalt, at hvis en kvinde har en nogenlunde profil, så kommer der i størrelsesordenen 10-100 henvendelser hver dag. De fleste bliver ikke besvaret overhovedet, da de drukner. Modsat, så skal mænd måske skrive 10-100 henvendelser for bare at få et (negativt) svar. Hvis dette så i øvrigt blandes med falske profiler, så er det en noget lang, sej og hård kamp at tage. Husk på, at hver henvendelse jo også gerne skal være lidt personlig, og tage udgangspunkt i hendes (måske falske) profiltekst, da man ellers har tabt på forhånd!
Povl Kvols det lyder ikke helt som det rigtige sted at møde en kommende partner... Som det er beskrevet, er det jo rent bedrageri. Måske der er forskel på dating sites?
Povl Kvols sagde…
Der er klart forskel på dating sites, men tendensen med forskellen i adfærd (afventende kontra opsøgende) gælder ret meget uanset. Og jo større udvalget er, desto større bliver både forventninger, krav og nok også den indsats der skal til. Husk derudover på, at dating sites jo ikke nødvendigvis har interesse i, at par finder sammen - man betaler typisk abonnement for at have muligheden for at date! Deres interesse ligger derfor ikke parallelt med deres kunder, og det er oftest ikke godt for (den ene af) parterne.
Det er tilsyneladende bla følgende sider, der er omfattet af bedrageriet (firmaet skulle angiveligt have skrevet det som en del af betingelserne, men er nok i strid med god markedsføring skik):
Matchclub.dk og en række andre lignende sider, bl.a. Erotikflirt.dk, Bangme.dk, Erfarenedatere.dk, Flirtspot.dk og Erotikmatch.dk
Povl Kvols sagde…
Heh - dem kender jeg så ikke. Men der er også falske profiler på andre sites. Selvom selve sitet ikke direkte har hyret disse falske profiler, så kan de have en vis interesse i at have dem, hvis ikke det er alt for åbenlyst. Det giver bl.a. lidt trafik, og giver indtryk af et større udvalg.
Peder Thorsø Lauridsen, Det er nyt for mig. Er det ikke Statskundskab, du læste? (Kommer ikke mig ved).

Populære opslag fra denne blog