Mange oplever fejl og defekter i den endeløse strøm af opdateringer fra Microsoft.

Mange oplever fejl og defekter i den endeløse strøm af opdateringer fra Microsoft. Microsoft mener fejlen ligger hos administratorer, der selv skal teste og finde fejl før de bruger dem... !
https://it.slashdot.org/story/18/08/03/2048230/windows-10-buggy-updates-our-patching-is-simple-regular-and-consistent-says-microsoft

Kommentarer

Lars Hermansen sagde…
Jeg er ikke enig med Microsoft. Hr og fru Danmark er ikke i stand til at gennemskue de bagvedliggende processer i programmerne. For denne brugergruppe er det blot aps og ikoner.
Ellers er alternativet det topstyrede Apple.
Lars Hermansen og glem ikke Linux og UNIX (varianter), som faktisk er et at de suverænt største operativsystemer på markedet - det driver allerede ChromeOS og de fleste mobile enheder og dertil kommer SmartTV, smarte assistenter mm - alle enheder, som har en solid model for opdatering og vedligehold. Dertil kommer anvendelsen i ca alt netværksudstyr og andre "usynlige" systemer. Selv iOS og MacOS er baseret på det - det er kun et lille skridt før man ikke behøver at slås med Microsoft Windows - det mister helt sin værdi.
Lars Hermansen sagde…
Peder Thorsø Lauridsen God pointe.
ChromeOS fungerer godt - enig.

Populære opslag fra denne blog