Hvem skal selvkørende biler slå ihjel? Nu har hele verden svaret


https://videnskab.dk/kultur-samfund/hvem-skal-selvkoerende-biler-slaa-ihjel-nu-har-hele-verden-talt

Kommentarer

silas171717 sagde…
Ved i ikke der er noget der hedder bremser i en bil
Max M sagde…
Nu er det heldigvis de ældre der køber biler. Jeg ville da ikke købe en bil der ville ofre mig i forhold til en anden.
Rasmus E sagde…
Der bliver nok store penge i at hacke eller "chiptune" sin bil så den slår dem ihjel man helst vil af med. Og kan jeg som billist blive straffet hvis jeg har omprogrameret min bil så den vil gøre alt for at holde mig og ikke 5 fodgængere i live?
Povl Kvols sagde…
Det er jo så altsammen under forudsætning af, at de selvkørende biler kan kende forskel på cykler, barnevogne, unge, ældre, ejer for den sags skyld kan skelne en holdende brandbil fra rabatten...!
Povl Kvols det er jo en anden debat. Spørgsmålet her er ikke teknik men etik.
Povl Kvols sagde…
Peder Thorsø Lauridsen det er som sådan rigtigt. Men debatten skaber også en illusion om, at selvkørende biler er et helt andet sted, end de faktisk er. Debatten giver indtryk af, at selvstyrende biler er i stand til langt mere, end de i virkeligheden er i stand til, og at de faktisk kun knap nok er i stand til at vurdere en situation i trafikken, endsige kan nå at reagere på pludselige ændringer, og dette er sandsynligvis årsagen til, at man endnu ikke ser autonome biler i f.eks. racerløb: De er IKKE bedre end rigtige racerkørere, og de er kun i få situationer på niveau med almindelige bilister. Resten er desværre mest af alt marketing.

Populære opslag fra denne blog