Bent Hansen har så inderligt ret - alle der kommer på et hospital i dag kan se hvor hårdt der er blevet sparet og at...

Bent Hansen har så inderligt ret - alle der kommer på et hospital i dag kan se hvor hårdt der er blevet sparet og at der reelt ikke er penge til den kvalitet som vi tror vi har i Danmark. Tiden er bestemt ikke til skattelettelser, men til at vi får den velfærd, som vi ønsker os!
https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10439649/sygehuskongens-afskedssalut-til-regeringen-vi-kan-ikke-mere/

Kommentarer

Elo Hansen sagde…
De burde forlængst, have droppet tanken om "Super" (undermåler) sygehuse.

Når disse i virkeligheden er ringere, end de gamle.

Pengene burde, have været brugt til fornyelse af skannere / andet, og have personale på hospitalerne.
Elo Hansen der mener jeg faktisk du tager fejl... De nye hospitaler er langt bedre og markant mere egnet til patienter i dag end de gamle hospitaler.
Elo Hansen sagde…
Man hørte for få år siden, at der ikke var "råd" til så mange senge på de nye syghuse - at der derfor, skulle færre senge på de nye sygehuse - det synes jeg, ikke lyder betryggende.
Elo Hansen der er færre sengepladser fordi behandlingerne er lagt om og operationer langt oftere ikke kræver indlæggelse og patienterne hurtigere er oppe igen. I "gamle dage" var patienter med blindtarmsbetændelse ofte indlagt i to uger! Med lidt held, kan de nu sendes hjem og fortsætte deres normale liv samme dag.
Lars Larsen sagde…
Det er ikke smart at have brugt ordet super-sygehus. I Odense er der ikke plads til alle specialer, så man skal fortsat være på mindst 2 adresser med er par kilometer imellem. Der er ikke køkken-faciliteter, så hvad skal pårørende gøre, når ventetiden er lang eller ved indlæggelse ? Økonomien er skredet grundigt, så de skal skære i budgetterne. Håbløst.

Populære opslag fra denne blog