Selvkørende biler er lagt fra klar til virkeligheden og bliver det tilsyneladende heller ikke de nærmeste år!

Selvkørende biler er lagt fra klar til virkeligheden og bliver det tilsyneladende heller ikke de nærmeste år! Artiklen beskriver en række problemer, ulykker og fejl, som viser hvor lidt de faktisk kan i dag.
https://ing.dk/artikel/fem-ting-vi-har-laert-lidar-striden-de-amerikanske-retssale-210661

Kommentarer

Povl Kvols sagde…
Så længe vi ikke har set autonome biler køre Le Mans sammen med humane førere, så der jeg ikke nogen grund til at slippe autonome biler løs i rigtig trafik, med de komplikationer vi har udenfor banerne. De skal tage hensyn til, og forstå komplekse situationer med fodgængere, cyklister, sne, regn, glatte veje, dumme bilister, omkørsler, vejarbejde, manglende skilte, manglende striber, fremmedlegemer på kørebanen, uheld, defekte lyskryds, osv. Det er helt afsindigt komplekst, og langt mere komplekst end de kontrollerede forhold som et motorløb byder. Hvorfor er det lige, at vi stadig ikke har set autonome biler slå hastighedsrekord på baner som Nürnberg? Det ville da være et godt scoop at starte på, og det burde være rigtig let...!
Et super spændende opslag. Tusind tak Peder Thorsø Lauridsen. En Hollywood film kunne ikke have facineret mig mere. :-o ( Og så skal der bare en fugleklat til før det hele får en humoristisk vinkel :-))

Populære opslag fra denne blog