Uber lader til at være nogen skruppelløse svin?

Uber lader til at være nogen skruppelløse svin?
https://www.nytimes.com/2017/03/03/technology/uber-greyball-program-evade-authorities.html

Kommentarer

Lars Roessell sagde…
Sikkert. Men tjenesten gjorde det økonomisk muligt for almindelige mennesker at køre i taxi. Arbejdsforholdene var måske ikke de bedste, men det er de heller ikke mange andre steder. Jeg ved ikke om Uber også løste transporproblemet problemer ude på landet hvor en uhensigtsmæssig lovgivning gjorde det umuligt at få en taxa. Men det formoder jeg. Og jeg spørger mig selv hvorfor den danske model gælder for taxaer men ikke for lærere, hvorfor man holder hånden over taxa og ødelagde jobbet for lærerne.
Kim T. Gjøl sagde…
Lars Roessell
For mig er det helt uforståeligt, så tit man støder på kommentarer som din. Som udgangspunkt kan du godt se problemet i tjenester, som stiller sig uden for det etablerede samfund - med alt hvad det indebærer af fx afgifter, regulering og forsikring og anden arbejdstagerbeskyttelse. Men så er der jo lige det der med at det passer dig fint, at du kan få en vare til spotpris, og så bliver synspunktet pludselig et helt andet.
Det samme kan vel siges om andre former for sort arbejde og om import af arbejdskraft til minimalpriser.
Bedre arbejdsforhold for lærere er påkrævet, men hvem skal mon betale for det, hvis ingen af os vil betale de faktiske udgifter ifm købet af dem?
Lars Roessell sagde…
Kære Kim, jeg er ked af at det er helt uforståeligt for dig!
Gensidig forståelse er nødvendig for en dialog, så det kan vist ikke nytte at jeg forsøger. Tak for dit svar. Venlig hilsen Lars

Populære opslag fra denne blog