1,5 million danske radioer bliver ubrugelige efter endnu en teknologi udskiftning.

1,5 million danske radioer bliver ubrugelige efter endnu en teknologi udskiftning... ! Det virker helt vildt at bruge ressourcer på, når eneste formål er at skabe plads til flere reklame radiostationer... Og det i en tid, hvor vi er på vej til helt at skifte til internet teknologi... Lad det gamle net køre noget længere i vished om, at det lukker sig selv.
https://ing.dk/artikel/snart-lukker-dab-nettet-her-afloeseren-203390

Kommentarer

Tim Lauridsen - Det med 1.5 millioner er skræmme-journalistik ud fra tanken om at tiden kommer hvor DAB+ skal udskiftes med næste generation. For mig at se minder det om digital TV, hvor første generation ikke holdt så længe, men der er slet ikke samme nemme fordele at opnå ved endnu en udskiftning.

I øvrigt vil jeg forvente at der inden for de sidste par år ikke er solgt DAB radioner uden DAB+, det er kun før 2012 der reelt var denne risiko. DAB+ blev introduceret allerede i 2006, så allerede før 2012 var det udbredt med begge kodninger.
Povl Kvols sagde…
Ja, jeg har ærligt talt meget svært ved at forstå, hvad vil skal med denne udskiftning. For et par år siden var jeg lidt træt af, at min nuværende FM radio i bilen vine bliver slukket, men i dag er jeg lidt ligeglad. Hvis jeg vil høre radio, kan jeg jo bare gå på nettet, og f.eks. blot bruge TuneIN. De folk der i dag er afhængige af en radio har ikke meget glæde af endnu et teknologiskifte. Tvært imod! Det virker umiddelbart tåbeligt, og meget lidt gennemtænkt.

Populære opslag fra denne blog