Advarsler om hvidvask af penge i Danske Bank for 11 år siden.

Advarsler om hvidvask af penge i Danske Bank for 11 år siden... Ingen reagerede, intet blev ændret og ingen har ansvar... Hvor er det typisk for danske politikere og virksomheder at gå fri...
https://www.dr.dk/nyheder/penge/danske-bank-blev-advaret-om-hvidvask-allerede-i-2007

Kommentarer

Tais P. Hansen sagde…
Læser vi den samme artikel, Peder Thorsø Lauridsen ? Der blev netop taget ansvar og undersøgt, og det estiske finanstilsyn konkluderede i 2007 at reglerne blev overholdt. Det var først i 2014 at det estiske finanstilsyn reviderede deres udmelding og krævede banken ændrede adfærd. Og ovenikøbet fratræder Danske Banks direktør nu sin stilling trods han og resten af ledelsen er frikendt fra at have handlet forkert.
Tais P. Hansen ja, det er samme artikel. Jeg har læst artiklen igen... men jeg tror vi læser den forskelligt. Der omtales kritik, fejlagtige svar, kritik osv...
Meget burde have været gjort tidligere men ingen stilles til ansvar.
Tais P. Hansen sagde…
Tim Lauridsen Hvordan ved du at Rusland er korrupt og gennemsyret af kriminalitet? Jeg tror det kun pga. medierne bliver ved med at repetere det. Og så må det jo automatisk være sandt, ikke? Se også: stigmatisering.

Peder Thorsø Lauridsen Jeg er absolut ikke enig i at ingen er stillet til ansvar. Direktøren har taget konsekvensen, trods han ikke var tvunget til det. Han får næppe et finans job igen.

Anyway, der blev lavet både en intern og en ekstern undersøgelse i 2007 og begge fandt ikke tegn på ulovligheder. Den interne kan man ikke stole på alene, men det estiske finanstilsyn burde være retvisende. Vi er tilbage ved værkstedsmekanikeren. 😉
Tais P. Hansen sagde…
Tim Lauridsen Vesten har altid været rigtig gode til at stille Rusland i et dårligt lys. Dermed ikke sagt at det ikke nødvendigvis er fortjent, men jeg kunne også godt være bekymret for om Vestens stigmatisering af Rusland er med til at præge det.
Lars Larsen sagde…
Tais P. Hansen han får så lige 20 mio. kr i fratrædelsesgodtgørelse, så han har alt på det tørre gange mange. Endnu en gang kan en leder slippe for ansvar. Det virker helt forkert og sender virkelig et dårligt signal.
Tais P. Hansen sagde…
Lars Larsen Manden har fulgt reglerne. Han (og resten af ledelsen) er frifundet. Han har ret til godtgørelsen så længe han ikke har brudt hverken sin kontrakt eller lovgivningen.
Lars Larsen sagde…
Tais P. Hansen når man tænker på “afsløringerne” i diverse aviser over det sidste år, så sidder jeg med en meget underlig smag i munden. Hvad er ledelsesansvar værd ? Forstår efterhånden godt befolkningens lede ved bankerne. Har selv været i bank og har med dem at gøre hver dag.
Henrik Dahl sagde…
Lortebank , flyttede fra dem for 3 år siden , direktøren stikker halen mellem benene og smutter sådan en tøsedreng
Mens de danske myndigheder har frikendt sig selv og hinanden, efterforsker udenlandsk politi og bankmyndigheder de mistænkelige forhold og store milliard overførsler mellem skuffeselskaber. Det er svært ikke at se det ulovlige og banken burde have reageret!

Populære opslag fra denne blog