Det var også noget lort i 90'erne da det blev gjort sidst.

Det var også noget lort i 90'erne da det blev gjort sidst... Dem kan ikke lade sig gøre at sikre og så har man ikke længere sikkerhed overhovedet.
https://www.version2.dk/artikel/usa-fire-andre-regeringer-skal-bagdoere-krypterede-enheder-1086111

Kommentarer

Ak ja, idioti på niveau med The Indiana Pi Bill, som ved lov skulle definere pi til 3.2 - det er jo da også for besværligt med alle decimalerne...
Kim Nielsen sagde…
Hvis man forestiller sig at nogen laver et krypteringsværktøj, som kan bruges af alle. Hver enkelt borger har mulighed for at lave sin egen krypteringsnøgle, som så sættes til salg. Det er så meningen at kun dem som ønsker at modtage krypterede mail fra en, køber nøglen, så de kan dekryptere modtagne mail. De har jo så selv deres krypteringesnøgle, som de sælger og så fremdeles. Eftersom man så er den eneste der bruger netop den krypteringsnøgle, har man jo altid en bagdør til sig selv. Denne kan man så bruge indtil politiet møder op med en dommerkendelse, som man så derefter kan tage stilling til. Det kræver så lige et stykke software, som kan styre alle de krypteringsnøgler, men det formoder ikke er det store problem at lave. Det er jo klart at hvis kun 7 borgere bruger det, ja så vil politiet sige: “de har noget at skjule, så lad os få en dommerkendelse”. Hvis det derimod drejer sig om mange millioner borgere, ja så vil de ikke kunne lade sig gøre, og hver enkelt borger har taget sin egen sikkerhed i egen hånd.
Kim Nielsen sagde…
Jannik Toftegård Trolle Mit forslag var sådan set også tiltænkt fx USA hvor de kræver en bagdør fra udstederen. Hvis alle er deres egen udsteder, skal der en dommerkendelse til i hver enkelt “bagdør”. Derfor gives bagdøren kun hvor det er relevant.

Populære opslag fra denne blog