Det er interessant hvordan Apples lancering af tre nye telefoner nu er blevet så stort et non-event.

Det er interessant hvordan Apples lancering af tre nye telefoner nu er blevet så stort et non-event. For år tilbage ville det have været stort, men nu bliver det dårligt nævnt.
Hvem skal nu ud og købe ny telefon? Til op imod 10.000,- kroner for en telefon uden rigtige nyheder?
https://www.droid-life.com/2018/09/14/if-an-android-company-tried-to-sell-us-the-iphone-xr-wed-mercilessly-mock-them/

Kommentarer

Interessant fordi? Alle iPhones ligner jo hinanden så der er begrænset hvad der sker rent teknisk der.
Per Larsen interessant som i en markant ændring i forhold til tidligere... Jeg er helt enig med dig - der sker ikke rigtig noget nyt længere og alle basis funktioner er på plads uanset producent.
Det Virker som om han ikke bryder sig om Apple 😂😂😂
Fuldstændig enig med artiklen.

Jeg vil helst ikke hate, men jeg har for længst haft min sidste diskussion ang. hvad der er bedst i Android Vs. IPhone debatten. Primært fordi jeg har forstået at det ikke er det samme produkt vi køber.

Android brugere køber typisk en smartphone der kan en masse fede ting som de 'tænder' på. Om det så er fantastisk kamera, dual SIM eller begge dele.

iPhone brugere køber et socialt status symbol.

Og derfor fungerer Apples marketing så godt.
Jannik 'man må ikke være nedladende' ... Men når du synes andre er det må du være det overfor dem? Eller...

Jeg siger bare at fra et teknisk synspunkt eksisterer der ingen grund til at betale overpris for en iPhone. Ja, jeg ved godt at folk er glade for final cut pro, og hvad end det der kompositions program hedder. Det er da også fint, det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Når det så er sagt, kunne du tænke dig lige at forklare hvor stor en del af Apples bruger base der har brug for nogen af de to?

Det er så her, hvor jeg er nød til at sige ja, selvfølgelig kan folk foretrække det ene frem for det andet. Når det så er sagt, så er der jo en grund til at Apples marketingstrategi ikke har ændret sig en millimeter i mange år.

De fleste iPhones BLIVER købt som socialt status ikon. For at være 'in' osv. Det var det samme med ipods tilbage i 05/06
Jannik selvfølgelig er der også nogen der vil det. Men det fås også andre steder end hos Apple, og det er netop når man pludselig låser sig fast på at 'det er kun Apple (eller Samsung eller...) Der kan levere dette' at det i mine øjne kører helt af sporet.

Med det i mente giver det ikke mening at købe en iPhone Xr

Jeg plejede selv at købe 'flagships' af ovennævnte årsag (nej, dermed mener jeg ikke smooth brugeroplevelse)
Jannik hvilken integration er det? Det siger folk altid, men jeg synes ikke jeg har hørt eksempel på noget unikt.
Jannik et par af de ting lyder umådeligt nice. Primært savner jeg noget der vil lade mig tage telefonen fra min computer. Men en hel del af de ting eksisterer også uden for Apple's økosystem.

En af de bedste 'gratis' mobil integrationen jeg har prøvet for nyligt har været KDE Connect.

Under alle omstændigheder er det ikke noget jeg vil betale prisen for.

Selvom jeg er nørd kan jeg godt lide ting jeg ikke skal arbejde for at få til at virke, e.g. printere. jeg vil bare helst kunne 'skrue' lidt når det er sat op.
I glemmer helt at nævne at iPhone er afhængig af teknologi fra 1994 for kunne bruges til betale med 😂.. NFC er jo stadig ikke aktiveret til andet end Applepay.

Populære opslag fra denne blog