Nu har vi haft Google Assistent på dansk en uges tid og anmelderen er ikke just begejstret selvom den på flere...

Nu har vi haft Google Assistent på dansk en uges tid og anmelderen er ikke just begejstret selvom den på flere punkter overgår Apples Siri assistent.
Jeg har testet det en del og fundet enkelte anvendelser for den (fx "Sluk TV", "Sæt timer til 15 minutter" etc), men generelt er det kun i bilen med Android Auto (der fortsat ikke er frigivet i Danmark trods glimrende funktionalitet og tilgængelig i mange nye biler!) - men i bilen virker den helt rigtig, oplagt og logisk (fx "Navigér til xxx", "Hvornår ankommer jeg?").
Og alt for tit svarer den med et søgeresultat på skærmen, et spørgsmål hvor jeg skal trykke på knapper etc, så jeg alligevel ikke får reel hjælp af den.
Det skal uden tvivl nok blive bedre, men aktuelt har det kun en begrænset anvendelse.
https://www.dr.dk/nyheder/viden/teknologi/test-googles-assistent-skuffer-ikke-et-hak-bedre-end-apples-siri

Kommentarer

Tais P. Hansen sagde…
Jeg stoppede med at læse artiklen efter første afsnit. Jeg aktiverer min mobil fra låst og slukket skærm med "Hey Google", så han skulle tage at lære at bruge produktet han anmelder, før han kritiserer. 🙄
Kim Munch sagde…
Jeg var med som beta tester, så har brugt den et stykke tid og er ok tilfreds med den, synes det er sjovt når man sige godmorgen og man så får et overblik over ens dag så som kalender oversigt vejret osv.
Har prøvet Android auto men kan ikke finde ud af at få det op på bilens skærm og så mener jeg ikke det virker godt nok for mig.
Har en C4 caktus fra 2017 så burde kune fungere, kan bar ikke finde ud af det :)
Nogle der ved hvordan man gør?
Kim Munch hvis du har Android Auto installeret så burde det starte af sig selv når du sætter USB kablet i bilen og telefonen.
Kim Munch sagde…
Virker ikke, har ellers kigget YouTube igennem 😁 efter jeg har installeret Android auto, kunne jeg se at man skal indstallere en eller anden app og synes ellers at jeg plejer at have styr på det men kan ikke få det til at virke.
Kan det tænkes at der mangler et eller andet i selve C4 software

Populære opslag fra denne blog