Midt i den største politiaktion dansk Politi har været involveret i - og samtidig med Sjælland, Fyn og Jyllands er...


Midt i den største politiaktion dansk Politi har været involveret i - og samtidig med Sjælland, Fyn og Jyllands er involveret og alle færger, broer, lufthavne mm er delvist lukket, så viser Politiets hjemmeside ingen information til befolkningen! Det kan ikke være rimeligt - folk sidder i 30 km lang bilkø!
Myndighederne har ingen officiel kommunikation?!

Kommentarer

Elo Hansen sagde…
Man kunne få en mistanke; når alt det politi har været i gang på én gang. Og med det skarpe udstyr klar.

Og de sige intet - Hvorfor, for at undgå panik?

Forklaringen må være følgende, man må have været på jagt efter terrorrister - en handling der blev forhindret, inden de fik gjort noget.
Povl Kvols sagde…
Jo, de fortæller om det på Twitter...
Elo Hansen sagde…
Povl Kvols Nu har jeg ikke, hverken Facebook eller Twitter.
Elo Hansen netop, det er jo præcis problemet - de informerer befolkningen via amerikanske kommercielle hjemmesider!
Povl Kvols sagde…
Det er pudsigt, at det ville være utænkeligt og helt upassende, hvis det danske politi gik ud og reklamerede for Ford eller VW biler. Eller hvis Danmarks Radio reklamerede for Sony eller Philips. Jeg mener sågar det stadig ville være ulovligt! Men det danske politi ser intet problem i, at de bruger Twitter eller Facebook, og helt forsømmer den frie og åbne adgang for alle. Og DR ser intet problem i, at de frit og åbent reklamerer for Windows, Apple, Facebook og Instagram. Jeg kan slet ikke forstå, at det bare sker, og at ingen reagerer - man ser det ikke engang som et problem!

Populære opslag fra denne blog